djurkommunikation

Så här fungerar det
Inget är så åtråvärt samtidigt som det är enkelt - som att kunna kommunicera med andra individer och djur telepatiskt. Du är kanske en av de som tror att man måste vara speciellt utvald för att lyckas? Sanningen är lite enklare än så. Alla kan, och alla gör det, mer eller mindre varje dag, vare sig man tror på det eller ej, alltså - använder sig av sina telepatiska förmågor.

Telepati
I häftet berättar Carola Lind om hur telepatin fungerar, om den tysta kommunikationen med djur från sinne till sinne. Utforska din möjlighet att kommunicera med djur där du steg för steg får prova på och lära dig. Utforska häftets texter med all spännande fakta och övningar som finns beskrivna. Fundera själv kring frågorna och läs Carolas tips till dig. Njut sedan av att lyssna på cd-skivan. Den blir din kompanjon på denna spännande resa! Cd-skivans ljudspår är guidade meditationer med ljuvligt vilsam bakgrundsmusik. Lyssna gärna i hörlurar under en stund där du kan stänga av din yttre värld och bara vara helt ifred. Utforska och ha roligt!

Våra energifält - chakran
Läs och lär dig om våra energifält som människor och djur har. Hur påverkar dom dig och ditt djur? Läs mer i häftet. Det finns också en underbar meditation i chakrabalansering på cd-skivan, spår 3. En underbar pärla att lyssna till.

Visualisera och kommunicera med bilder
Förmågan att visualisera och kommunicera med bilder tränar du också upp och får lära dig mer om. Djur tänker i bilder.

Djurkommunikation steg för steg
Via enkla och tydliga steg för steg berättar Carola Lind om tekniken för djurkommunikation. I häftet finns även frågor och svar på de vanligaste frågorna kring djurkommunikation. Läs mer i det inspirerande häftet och börja din resa med att upptäcka din telepatiska förmåga att kommunicera med djur idag!